Här kan du hyra Kajak i Stockholm!

Att få uppleva att glida fram på vattnet en solig dag i Stockholms vackra omgivningar är verkligen något som alla borde få vara med om. Många tycker att de kommer nära naturen på ett fantastiskt sätt när man paddlar kajak. Man får heller inte glömma den fantastiska utsikten som en kajaktur i Stockholm bjuder på!Kayak Pittsburgh - Venture Outdoors

Att paddla är roligt och alla kan vara med! Det är lätt att lära sig och inga förkunskaper krävs.

Om du vill paddla kajak i Stockholm är det Rålis Kajak du ska vända dig till! Välkommen med din bokning!
Paddla kajak är något för alla
Det fina med att paddla kajak är just det att alla kan lära sig det snabbt och passar alla åldrar. Så ta med dig hela familjen när du ska hyra kajak hos oss! Vår kunniga personal ger er rätt utrustning och den hjälp ni behöver. Ta bara med dig kläder efter väder så att turen blir så behaglig som möjligt.

Utforska det Stockholm har att erbjuda från vattnet. Det finns många fina saker att se! Paddla en kortare rutt inne i stan eller genom lugnare kanaler. Du kan också ta en längre tur runt Essingeöarna eller Årstaviken. Vart det bär av bestämmer såklart du!

Om du behöver ta en rast från paddlandet så finns det cafeér och mattorg längs vägen där du kan stanna. Det finns alla förutsättningar för en väldigt trevlig dag helt enkelt!
Om man vill paddla med andra
Om du vill lära känna andra människor och inte har lust att paddla själv så erbjuder vi en fin möjlighet att kunna få paddla tillsammans med andra https://raliskajak.se.
Meetup
På denna tur kan du paddla med personer från alla delar av världen! Varje torsdag på sommaren ger vi oss ut tillsammans och paddlar till något fint ställe där vi sedan avnjuter en picknick.
Midnight Kayakers
Varje år runt midsommar så ordnar vi på Rålis Kajak det här eventet tillsammans med någon välgörenhetsorganisation. Tänk att kunna få paddla och göra en bra sak samtidigt!

Ta med dig passande kläder beroende på väder, du får låna all annan utrustning av oss. Efteråt har vi knytis med picknick på bryggan tillsammans. Du kan vara total nybörjare, förkunskaperna spelar ingen roll. En trevlig kväll utlovas!
Priser
Vi vill att det ska vara möjligt för alla att ha råd att hyra kajak. På Rålis Kajak kan du paddla för så lite som 270 kr. För att få mer information om vår prislista kan du gå in på vår hemsida

Om Rålis Kajak

Rålis Kajak grundades 1999 kan man säga. Då var det ett café som hette Kafe Kajak. Fokuset var just caféverksamhet, men kajakintresset och närheten till Stockholms kajakklubb ledde till att vi började hyra ut kajaker också så småningom.

2009 lämnade vi över caféverksamheten till andra och fortsatte med enbart kajakuthyrning!

Vi är helt oberoende köper in de kajaker på marknaden som vi anser är bäst för våra kunder. När du hyr kajak hos oss så kan du känna dig trygg!Välkommen med din bokning!