Ασφαλίστε το σπίτι σας – The Case For Steel Security Doors

Οι χαλύβδινες πόρτες ασφαλείας δεν ήταν ποτέ πιο δημοφιλείς. Εάν αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι, είναι εξαιρετικά ισχυρές πόρτες που παρέχουν ένα ζωτικό επίπεδο ασφάλειας εάν προσπαθείτε να κρατήσετε μακριά από εισβολείς στο σπίτι. Ακόμα κι αν έχετε συναγερμό για διαρρήξεις, ένας εισβολέας μπορεί να κλωτσήσει μια μέση ξύλινη πόρτα, να αρπάξει τα ακριβά υπάρχοντά σας και να φύγει πριν φτάσει η αστυνομία.

Αλλά μια χαλύβδινη πόρτα ασφαλείας όχι μόνο επιβραδύνει τους διαρρήκτες, συχνά αποθαρρύνοντάς τους από το να προσπαθήσουν να εισβάλουν στο σπίτι σας εξαρχής, αλλά τους εμποδίζει να μπουν καθόλου. ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ασφάλεια του σπιτιού είναι η κύρια λειτουργία αυτών των θυρών και θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού που θέλει απόλυτη προστασία και ηρεμία όταν πρόκειται να σταματήσει τις εισβολές στο σπίτι.

Με λίγα λόγια, έχετε πλήρη πρόσθετη δύναμη στις πόρτες και την πόρτα σας, συνήθως η πρώτη επιλογή για εγκληματίες που στοχεύουν το σπίτι σας. Τα μεγαλύτερα αντικείμενα απλά δεν μπορούν να περάσουν από τα παράθυρα, αλλά θα χωρέσουν μέσα από τις πόρτες. Επίσης, οι πόρτες που βρίσκονται πίσω από τα σπίτια ή δεν φαίνονται από το δρόμο είναι ιδιαίτερα ελκυστικές για τους κλέφτες. Γιατί να τα αφήσετε απροστάτευτα;

Οι χαλύβδινες πόρτες ασφαλείας διαθέτουν χαρακτηριστικά που μεγιστοποιούν την προστασία. Προσφέρουν 10 έως 20 φορές περισσότερη προστασία από τις ξύλινες πόρτες. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ιμάντες που αντέχουν στους εισβολείς, μεντεσέδες με προστασία από παραβιάσεις, κιβώτια κλειδαριάς με επιπλέον προστασία. κι αλλα. Η ασφάλεια είναι επίσης ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Για να το θέσω απλά, οι ξύλινες πόρτες μπορεί να καούν και ο χάλυβας όχι.

Ποιος χρειάζεται λοιπόν να έχει χαλύβδινες πόρτες ασφαλείας; Φυσικά, όποιος ζει σε περιθωριακή ή ανώμαλη γειτονιά σίγουρα θα πρέπει να τα αγοράσει. Αυτό είναι σχεδόν ανούσιο.

Αλλά και τα σπίτια στις καλύτερες γειτονιές είναι επίσης ευάλωτα. Τα στατιστικά στοιχεία της εγκληματικότητας για αυτές τις γειτονιές είναι εκπληκτικά υψηλά. Επαγγελματίες και ακόμη και ερασιτέχνες κλέφτες θέλουν να μπουν σε πολυτελή σπίτια και να ξεφύγουν με ακριβά αντικείμενα.

Εάν μιλήσετε με ειδικούς στην ασφάλεια του σπιτιού, όπως επαγγελματίες κλειδαράδες κατοικιών, θα ανακαλύψετε ότι προτείνουν μια πολυεπίπεδη προσέγγιση για την προστασία του σπιτιού. Εν ολίγοις, δεν πρέπει ποτέ να βασίζεστε απλώς σε έναν συναγερμό διαρρήκτη ή ακόμα και σε έναν σκύλο που γαβγίζει για να νιώσετε ασφαλείς στο σπίτι σας.

Μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά μόνο μια χαλύβδινη πόρτα ασφαλείας εμποδίζει την κύρια πρόσβαση στο σπίτι σας να είναι ευάλωτη. Οι μεντεσέδες είναι ανθεκτικοί σε παραβιάσεις και τίποτα δεν αντέχει σε απόπειρες διάρρηξης όπως ο χάλυβας.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι οι περισσότεροι διαρρήκτες δεν θέλουν να χάνουν χρόνο ή να κινδυνεύουν να γίνουν αντιληπτοί. Θέλουν να μπαίνουν και να βγαίνουν γρήγορα από ένα σπίτι. Οι έμπειροι κλέφτες μπορούν να περάσουν μόλις 5 ή 10 λεπτά στο σπίτι σας. Ξέρουν πώς να στοχεύουν συγκεκριμένα αντικείμενα ή να ελέγχουν ντουλάπες και συρτάρια μέσα σε λίγα λεπτά.

Αλλά μερικές φορές εκπλήσσονται από τους ιδιοκτήτες σπιτιού που επιστρέφουν απροσδόκητα. Αυτός ο ιδιοκτήτης σπιτιού μπορεί να είστε εσείς και να θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο. Οι χαλύβδινες πόρτες προστατεύουν από αυτό. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως επιστρέψετε σπίτι σε μια πόρτα που έχει κλωτσήσει εύκολα.

Μερικοί άνθρωποι ανησυχούν ότι οι χαλύβδινες πόρτες μπορεί να μην είναι ελκυστικές ή να απομακρύνουν την ελκυστικότητα των σπιτιών τους. Όμως οι σημερινές χαλύβδινες πόρτες ασφαλείας δεν μοιάζουν καθόλου με αυτές του παρελθόντος. Έρχονται σε μια τεράστια ποικιλία από εξαιρετικά ελκυστικά σχέδια. Εάν έχετε συνηθίσει να σκέφτεστε μόνο τις μαύρες πόρτες από χάλυβα σε περιορισμένο αριθμό σχεδίων, σίγουρα θα θέλετε να ρίξετε μια ματιά στις πιο πρόσφατες επιλογές.

Μην ξεχνάτε ότι οι χαλύβδινες πόρτες έχουν πολύ χαμηλή συντήρηση σε σύγκριση με άλλες επιλογές. Το ξύλο συρρικνώνεται και διαστέλλεται. Το ξύλο πρέπει να βάφεται ή να λερώνεται επανειλημμένα, ειδικά μετά από σκληρούς χειμώνες και καλοκαίρια με φουσκάλες. Όμως οι χαλύβδινες πόρτες διατηρούν την εμφάνισή τους, χρόνο με τον χρόνο.

Πολλές από τις σημερινές χαλύβδινες πόρτες ασφαλείας όχι μόνο μοιάζουν με έργα τέχνης αλλά συνδυάζονται με το υπόλοιπο εξωτερικό του σπιτιού (αν και υπάρχουν πολλές επιλογές που ξεχωρίζουν και είναι υπέροχες, αν προτιμάτε αυτή την επιλογή). Υπάρχουν μοντέλα για μοντέρνα, στιλ τέχνης και χειροτεχνίας και παραδοσιακά σπίτια. Και πάλι, ρίξτε μια ματιά στις σημερινές επιλογές και ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε με το πώς μπορείτε να συνδυάσετε την ασφάλεια με μια ελκυστική πόρτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *