Youtube Klibi Nas L Yap L R

Video i ccedil;eri i yay nlamaktan bahsetmi ken, YouTube en iyi hedeftir. Asl na bak l rsa YouTube bu noktada esas olarak ccedil;evrimi ccedil;i video recording ile e anlaml d r.

Bir YouTube Klip Olu turucu g uuml;nde binlerce olmasa da y uuml;zlerce dolar kazanabilir. Ancak ger ccedil;ek u ki YouTube 39;da ba ar l olman n ve para kazanman n video recording ccedil;ekmekle pek alakas yok. Peki YouTube 39;da nas l ba ar l olabilirsiniz?

Burada, YouTube i ccedil;erik uuml;retimi i ccedil;in tam olarak ne yapman z ve yapmaman z gerekti ini size g ouml;sterecek baz y ouml;ntemleri sizlerle payla aca m. Birka ccedil; kolay ad mla k sa s uuml;rede kendi i ccedil;eri inizi olu turabilirsiniz Hadi gidelim

Do ru konuyu se ccedil;in

youtube izlenme ucreti 39;da ba ar l olman n anahtar n bilmek ister misiniz?

Bir yarat c olarak bunun sizinle ccedil;ok az ilgisi var.

Ger ccedil;ekten ak ll, e lenceli ve karizmatik olabilirsiniz ancak de er sunmuyorsan z videolar n z i e yaramaz olacakt r.

Bu sizinle ya da ne kazanabilece inizle ilgili de il. YouTube 39;dan bir eyler yapmak istiyorsan z muhtemelen ccedil;ok ba ar l olamayacaks n z. Kendinize de il, izleyicilerinize odaklanmal s n z.

YouTube i ccedil;in Hedeflenen kitlenizi edinin

lk senaryonuz uuml;zerinde ccedil;al maya ba lamadan ouml;nce hedef kitlenizin kim oldu unu bulmal s n z. Kitlenizi tan mak, videonuzla ilgili alaca n z hemen hemen her karara yol g ouml;sterecektir. Genel bilgileri bilmek faydal d r ancak kendi hedef kitlenizi de d uuml; uuml;nmelisiniz. Sorunlar neler? Ne bilmeleri gerekiyor? Videonuzdan ne ouml; renecekler? Videonuz onlara nas l fayda sa layacak?

Bu temel sorular yan tlayam yorsan z daha derinlere inmeniz gerekir. Bu sorular n cevab, bilgisayar i ccedil;in Tiktok video recording d uuml;zenleyicisini kullanarak video planlay p haz rlarken size yard mc olacakt r.

Uzman tavsiyesi

Hedef kitlenizin gereksinimlerine ve isteklerine bakmaya ba lad n zda, gereksinimlerinizi k sa listeye alman za yard mc olmak i ccedil;in yapabilece iniz birka ccedil; ey vard r.

Hedef kitlenizi anlad ktan sonra ki ili inize uygun i ccedil;erik olu turmal s n z. Yeni ba l yorsan z, hedef kitlenize m uuml;mk uuml;n oldu unca spesifik olman z gerekir.

ccedil;eri inizi izleyicinin hedeflerine ula mas na yard mc olma konusunda vurgulay n. Yaz l m sat yorsan z videonuzun izleyicilerin ba ar l olmak i ccedil;in tam olarak neye ihtiya ccedil; duyduklar n ouml; renmelerine yard mc olmas n sa lamal s n z.

nsanlar YouTube 39;da d uuml;zenli olarak milyarlarca video izliyor. ccedil;erik geli tiricilerin fikirleri, becerileri ve uuml;r uuml;nleri payla mak i ccedil;in bu kanal se ccedil;tiklerini s ouml;ylemeye gerek yok. Ccedil;ok fazla kazanma potansiyelinin ve ayn zamanda potansiyel m uuml; terilerin oldu unu biliyorlar. Ccedil;evrimi ccedil;i olarak sunulan videolar n say s g ouml;z ouml;n uuml;ne al nd nda, ayn sonucu istiyorsan z, sizinkini di erleri aras nda ouml;ne ccedil; karmak ccedil;ok ouml;nemlidir.

Video, i ccedil;erik pazarlama plan n z n halihaz rda hayati bir par ccedil;as de ilse, b uuml;y uuml;k olas l kla ouml;yle olmak uuml;zeredir. Web i ccedil;eri i, i ccedil;erik pazarlamac lar ve SEO y ouml;neticileri be ense de be enmese de videoya y ouml;neliyor. Pazarlamac lar n neredeyse yar s gelecek y l video da t m i ccedil;in Facebook ve YouTube kanallar n ekliyor.

Sadece ba lay n Ger ccedil;ekten bu kadar kolay. Tan nm YouTuber 39;lar izlemenin cazip gelebilece inin fark nday m ve onlar gibi videolar yap p ayn anda b uuml;y uuml;k bir kitleyle etkile ime ge ccedil;meniz gerekti ini d uuml; uuml;n uuml;yorum, ancak bu d uuml; uuml;nceler sizi uuml;zebilir.

Pek ccedil;ok insan, ilk g uuml;nden itibaren her eyi m uuml;kemmel hale getirme konusunda endi e duyuyor. ccedil;eri imizi yay nlayamad m z ya da bir ey uuml;retemedi imiz i ccedil;in uuml;z uuml;l uuml;yoruz, ccedil; uuml;nk uuml; t uuml;m donan ma sahip miyiz, her ey m uuml;kemmel mi diye endi eleniyoruz. Ancak bu sizi hi ccedil; endi elendirmemeli ve hedef kitlenize sunabilece iniz de ere daha fazla odaklanmal s n z.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *